Старши треньорът на Базел Урс Фишер заяви, че Лудогорец е действал изключително ефективно в атака при равенството 1:1 на "Санкт Якоб Парк" в среща от първия кръг на група "А" на Шампионската лига. 
 

"Лудогорец не можеше да бъде по-ефективен. Съперникът реализира при единственото си положение. Смятам, че контролирахме срещата през всичките 90 минути, но направихме една грешка и бяхме наказани, което можеше да се очаква в такъв международен мач. 

"Отборът на гостите игра компактно. Ние имахме някои добри атаки, но не бяхме концентрирни в завършващата фаза. Не можем да очакваме, че в мачовете от Шампионската лига ще създаваме по десет положения. Затова трябваше да действаме по-точно и по-спокойно пред вратата на съперника и да се възползваме по-добре от малкото възможности. 

"За мен позитивното е реакцията ни след почивката, опитвахме се да натискаме до края и успяхме да стигнем до гол. 

"Марк Янко получи мускулен проблем и затова беше заменен. Надявам се да не е сериозно. 

"Другият мач в групата също завърши 1:1, но все още е много рано да правим сметки. Със сигурност ще трябва да търсим позивитен резултат в София срещу Лудогорец, но се надяваме на точки и срещу Арсенал и Пари Сен Жермен, особено като домакини".