Стражът на Лудогорец Владислав Стоянов нападна журналистите заради хвалбите по адрес на "милионерите" преди мача с ПСЖ.

"Феновете не са вдигнали очакванията към нас. Вдигнаха ги някои специалисти-журналисти, които според мен са пълни лаици. Изкараха ПСЖ някакъв слаб отбор, а нас едва ли не, че сме Реал Мадрид. Това са простотии", отсече Владо.

"На мен не ми пречи. Свикнал съм да ми правят разбор хора, които нямат нищо общо с вратарската професия. Но аз не се крия при грешки. Казвам, че вината е моя."

"ПСЖ е отбор от топ ниво. Много класен отбор. Играха толкова, колкото им трябва. За да успееш да ги победиш, трябва късмет и спортен шанс, който не беше на наша страна. Не успяхме да изравним. На всеки се случва да изпусне дузпа, дори на Кристиано. После техен гол влиза в скобата."

"Хората видяха, че Лудогорец умее да играе футбол, опитва се да се противопостави на отбори от ранга на ПСЖ, Реал Мадрид… Не всеки път се получава, но не трябва да бъдем крайни. Не може да сме доволни от загубата, но трябва да сме доволни от това как стояхме през по-голямата част от мача."

"Ние сме показали, че не сме отбор, който да се нареди отзад, в глуха защита, и да чакаме на 0:0. Голяма част от времето ни се получава и затова публиката ни аплодира след мача", добави Стоянов.