Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев поздрави Владислав Стоянов за блестящата му игра на вратата в мача на разградчани от Шампионската лига с Базел, завършил 0:0. Той изрази също така надежда, че "орлите" могат да вземат нещо от последния си мач в група А при гостуването на ПСЖ.

"Имах вътрешното усещане, че ще победим днес, но все пак резултатът е добър. Имам надеждата, че може да вземем нещо в Париж", заяви Петричев.

"Поне според моето мнение на лаик Владо Стоянов реши мача. Той показа, че е уникален вратар, какъвто отдавна не е имало в България. Радвам се, че направи добър мач, защото имаше голямо напрежение на гърба си, но той доказа, че е най-добрия вратар в България", каза още шефът в разградския клуб.

"Господин Домусчиев съжалява, че не победихме днес, но поздрави момчетата за мъжката игра. Базел е голям отбор, изключително класен, така че днес това е добър резултат. Момчетата се бориха и заслужават поздравления", допълни той.

"С много голям, луд късмет, може да победим в Париж. При всички случаи ще се опитаме да вземем нещо. Разполагаме с отбор, който може да поднесе изненада. Това се видя и в мача ни с Арсенал тук. Отиваме с надежда в Париж. Поздравявам всички хора, които дойдоха да подкрепят Лудогорец в тази студена вече от сърце", завърши изказването си Ангел Петричев.