Треньорът на ПСЖ Унай Емери бе доста разочарован след ремито 2:2 срещу Лудогорец и уточни, че отборът му е изиграл добър мач и е доволен от всичко с изключение на резултата и пропуснатите положения.

"Трябваше да спечелим, за да задържим първата позиция. Разбира се, че сме разочаровани, че не успяхме", обяви той след мача.
 

"Лудогорец не ни изненада с нищо. Направихме мач с много положения, с много атаки... Те са един добър отбор, който умее да играе добър футбол. Те се представиха добре, но ние честно казано заслужавахме да спечелим. В крайна сметка резултатът е равен, което е лошо за нас. Като се вземе на предвид, че те играха на чужд терен сигурно са доволни от това реми".

"Във футбола е така - има и трудни моменти и проблеми. Те трябва да се решават в движение, както се казва. Предстои ни мач срещу Ница в неделя. Виждате ли? Мачовете ни са един след друг".

"Отборът ми игра добре. Трябва да забравим този мач и да продължаваме напред. Не стояхме никак зле на терена, но този мач вече е в миналото. В крайна сметка направихме каквото можахме, но не успяхме да се справим с противника".