„Удовлетворен съм, че ще работя с млади футболисти и ще помагам за тяхното развитие. Формалност е договорът ми с Лудогорец", заяви новият старши треньор на дубъла на „орлите" Радослав Здравков. 

„Имах други намерения, не се осъществиха. Приех поканата. Отборът се събира в понеделник следобед, надявам се да съм там и лошото време да не ми попречи", коментира един от големите играчи в историята на ЦСКА, цитиран от „Меридиан мач”.

Както е известно, Ради Здравков сменя в отбора друг бивш кадър на „червените" - Галин Иванов. Той от своя страна ще остане в клуба, като ще е помощник на Здравков. Обстановката в Разград не е непозната за трикратния шампион на България с ЦСКА и полуфиналист за КЕШ.

През есента на 2015 г. Ради бе за кратко асистент на тотално провалилия се португалец Бруно Рибейро и наследилия го Едуард Ераносян. В момента Лудогорец II се намира на незавидната 12 позиция във Втора лига. Дубълът на петкрания роден първенец има скромните 18 точки след изиграните 17 срещи от есенния дял на шампионата.