Спортният директор на ЦСКА-София Стойчо Стоилов хвърли тежки обвинения върху шампиона Лудогорец. Според него "червените" са били порязани в дербито и разградчани са съдийски отбор, а директорът им Ангел Петричев няма право да говори за футбол, понеже не разбирал играта.

"Стопроцентови засади, гледах повторения досега. Такива аванти в едно дерби... Лудогорец е абсолютно съдийски отбор и винаги се подкрепя от съдиите", бяха първите думи на Стоилов.

Той коментира и твърденията на изпълнителния директор на Лудогорец Ангел Петричев, според когото не е било феърплей от ЦСКА да обявят, че головете на разградчани са били "от категорични засади".

"Тяхното феърплей ли е, където цяла година играят с пари срещу нас и винаги съдиите свирят в наш ущърб? Ние трябва да си мълчим, като винаги сме ощетения отбор? Те правят напрежение в държавата в момента! Господин Петричев какъв е, играл ли е футбол, събличал ли се е по къси гащи? Неговото мнение абсолютно не е меродавно, може да ми говори за журналистика", пеняви се Стоилов след загубата от Лудогорец.

"ЦСКА всеки мач играе за победа и ще гледаме да си вземем точките, пък накрая ще видим какво ще стане. Не мога да коментирам нищо около търга", завърши директорът на "Армията".