Днес Лудогорец ще изиграе последната си контрола от лагера в Турция. Възпитаниците на Димитър Димитров ще се изправят срещу 8-ия в руския елит Арсенал Тула, в който играе бившият футболист на орлите Михаил Александров. Спарингът започва в 10:30 часа и ще бъде предаван пряко по Диема спорт.
 
До момента шампионите имаха 6 приятелски срещи. Те победиха Ботошани (2:0), Университатя Крайова (2:0), Балтика (3:1) и Иртиш (2:0), завършиха наравно с украинския гранд Шахтьор Донецк (2:2) и загубиха с 1:3 от Балтика.
 
Очаква се днес Херо да пусне максимално близък състав до този, който смята да използва в домакинството на Милан, пише "Тема спорт". Под въпрос за спаринга е плеймейкърът Марселиньо. Селекционерът на националния отбор на Русия Станислав Черчесов изгледа успеха над Иртиш, в който се разписаха Якуб Швиерчок и Върджил Мисиджан.
 
Треньорът бе в компанията на изпълнителния директор на орлите Ангел Петричев. Черчесов бе специален гост на Лудогорец при откриването на новата тренировъчна база на клуба.