Левски - Лудогорец, среща от 29-ия кръг на Първа лига, стадион "VIVACOM Арена Георги Аспарухов", 20:00 часа.

Вероятните състави на двата отбора: 

Левски: Митрев, Цветкович, Яблонски, Ейолфсон, Горанов, Тиам, Гомес, Прохазка, Вутов, Обертан, Костов

Лудогорец: Браун, Пластун, Моци, Сисиньо, Натанаел, Горалски, Дяков, Мисиджан, Вандерсон, Марселиньо, Кешеру

Прогноза на Gol.bg:
Този мач е от изключително важно значение и за двата тима. Домакините вече са 4-и в класирането и бяха изпреварени от Берое, така че трябва да вземат успеха днес на всяка цена, тъй като рискуват да изостанат още от последната позиция в топ 3. Гостите от своя страна са с 6 точки пред ЦСКА и искат да запазят дистанцията. 

Плюсът при Левски е, че отборът е с повдигнато самочувствие заради победата над ЦСКА във "Вечното дерби" и днес може да покаже отново добрия футбол, който показа срещу "червените" през седмицата.

Аут за този мач в състава на домакините са Белаид, Рошу, Ривалдиньо и Кабрал, като последните двама няма информация да са контузени, но вероятно не са в нужната форма и поради тази причина Делио Роси не ги е включил в разширения състав.

За гостите аут са контузените Стоянов и Анисе, както и наказаният Кампаняро.

Левски е отборът, който е взел най-много точки срещу лудогорци у дома, откакто те се подвизават в елита на България - 12, като домакините са записали 3 победи и 3 равенства на свой терен срещу този опонент в някои от срещите. 

Въпреки това обаче Лудогорец е единственият тим  в историята на Първа лига с положителен баланс на "Герена" - 4 победи срещу 3 за Левски в 10 визити. 

Очакванията са да се получи здрав и интересен мач. Нашата прогноза за него е успех за домакините с 1:0.

Прогноза: Левски - Лудогорец 1:0