Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов, отново заяви, че съдиите са оказали влияние върху резултата по време на дербито от 30-ия кръг на Първа лига между "червените" и Левски (2:2). Футболистите на треньора Стамен Белчев водеха на почивката с 2:0 и допуснаха изравняване през втората част.

"Какво да ви кажа, съжалявам, че отново трябва да говорим за съдийство. То бе факторът да се добере Левски до равенството. Три път се спестява жълт картон на Давид Яблонски а на Буш ситуацията беше идентична като тази в Разград. Даже няма и фаул на Жеферсон.

Борим се с много фактори, не само футбол. Господин Ганчев вчера го каза много правилно. Явно просто се прави всичко възможно да се реши първенството рано-рано.

Не обвинявам нашите футболисти. Респект към тях. Срещу нас са много фактори, не само футболни. Не е случайно. За кой път се случват тези неща? Няма какво повече да се оправдаваме. Гледаме напред и чакаме мача срещу Стара Загора. Играем всеки мач за победа. Следващата сряда излизаме, за да победим с повече от три гола

"Защо Лудогорец да не е замесен в този мач?! Лудогорец и Левски са едно цяло, та те са с един спонсор. В нашето ДНК е да играем всеки мач за победа. От две години ни пречат странични фактори", каза Стоилов.