Треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори остана видимо спокоен, въпреки загубата с 0:1 от Локомотив Пловдив в двубой от третия кръг на Първа лига.. 

"Заслужавахме да загубим. Във футбола топката наказва. Когато изпуснем дузпи и толкова възможности, заслужаваме да загубим. Имахме много ситуации, но не успяхме да вкараме. Случи се в пореден мач. Поздравявам противника за играта. 

Не бяхме ефективни в завършващата фаза. Играчите създадоха много ситуации, но не мога да си обясня защо стигнахме до загуба. Мачове като този трябва да ги печелим с разлика. 

Трябва да сме внимателни и много по-точни в завършващата фаза. Днес играхме много добре, но не успяхме да вкараме. Притесняват ме трудностите пред гола.

Не ме притеснява, че сме на 5 точки от върха. Много е жалко да загубим. Във футбола е така. Играчите на Лудогорец могат да вкарват голове. Надявам се да покажем по-добро лице. 

Можеше да съм притеснен, ако не бяхме играли добре. Няма да променяме нищо. Създаваме ситуации, но не можем да ги вкараме", каза Аутуори.