Треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори демонстрира самочувствие при заминаването на разградчани за Грузия, където утре играят срещу Торпедо Кутаиси в първи плейоф за влизане в групите на Лига Европа.

"За нас няма значение кой е опонентът и с кого ще играем. Ние трябва да постигнем нашата цел, да превъзмогнем това препятствие и да продължим напред. Най-лошото би било да мислим за нивото на противника. Понякога си мислим, че нивото на отбора срещу нас е твърде ниско и не очакваме да имаме трудности, друг път се оказва много по-трудно и ставаме по-притеснени. Няма значение противникът." 

"Важно е как ще играем ние и как ще си свършим нашата работа. Наясно сме, че ни чакат доста препятствия и трудности, готови сме да ги посрещнем. Няма значение, че отиваме да играем в Грузия. Без значение на мястото и противника, искам да виждаме един конкурентен Лудогорец. Това е един процес".

"Нашият отбор се подобри доста от гледна точка на конкретността. С всеки изминал ден, с всеки изминал мач прилагаме нашите стратегии по-добре. Може да се види това на терена. Независимо кой от футболистите играе, трябва винаги да го прави с нашите идеи”, сподели Аутуори.