Собственикът на Славия Венцеслав Стефанов остана сравнително спокоен след днешния жребий за осминафиналите в турнира за Купата на България. Белите, които са актуални носители на трофея, ще трябва да гостуват на Лудогорец (Разград)- може би най-трудната възможна задача.

"Жребий като жребий. Изтегли ме момчето (има предвид служителят на Лудогорец, който извади от урната топката с името на Славия). Ако искаш да спечелим Купата, не може само леки съперници да срещаш. На нас ни се падна сега може би най-силният възможен противник.

"Когато играеш с Лудогорец няма значение дали си домакин или гост. Те са силен противник, който има много силни футболисти. Но ние не сме се предали и ще отидем в Разград, за да се борим за победа и да продължим напред, заяви още Стефанов пред медиите в базата на БФС в Бояна.

Лудогорец в този период ще има доста сгъстен цикъл, като там попадат срещите от 3-ия и 4-ия кръг в турнира Лига Европа. Логично Стефанов беше попитан дали натоварената програма на шампионите е предимство за Славия.

"Това са бакалски сметки, няма смисъл от тях. Искам да се раздадат нашите момчета, без значение от нещо друго, завърши Стефанов.