Мнение на главният мениджър на Лудогорец Пауло Аутуори след победата с 5:1 над Черно море в първенството на Първа лига:

Първо поздравления за играчите, беше един добър мач. Но виждайки резултата, не можем да кажем че е бил лесен мач, защото Черно море през цялото време се бори.

Второто и третото попадение влязоха много набързо и това затруднява противника. С такъв ранен гол през второто полувреме и нашият отбор успя да развали тяхната сметка, която са си правили в съблекалнята и да им създаде още трудности.

Доволен съм от резултата, но не съм доволен, че пуснахме гол от статично положение. Предупредих ги, но това ще трябва пак да го работим на тренировките. Няма да говоря за слабости нито при тях, нито при нас. Те ни анализират, ние ги анализираме и всеки си прави своята си стратегия.

Ако гледате мачовете в Европа, ще видите, че такива голове от статични положения няма. Аз оценявам абсолютно всички колеги, за мене днешната победа е реална. Всички мачове са важни, не може винаги да се бие винаги с 4-5 гола. Така че всички победи са важни.

Да, видях се с Илиан Илиев, работили сме заедно в Бенфика. Разговаряхме, за мене беше удоволствие да се срещнем. Беше страхотен футболист и се радвам, че нещата му се получават и като треньор.