Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев отговори на босовете на Левски и ЦСКА, съответно Спас Русев и Гриша Ганчев. Финансовият благодетел на разградчани нападна остро двамата чрез официалната си страница във Facebook.

Той написа към първия да гледа собствените си проблеми, включително строежа на козирка на "Герена". Към втория беше още по-краен и го обвини в кражба на ДДС и акцизи и признаване на извършени престъпления.

Ето какво написа Домусчиев без редакторска намеса:  

"Изумяват ме словесните атаки на двамата собственици на грандовете. Г-н Русев, не Ви ли стигнаха 90 минути да вкарате гол, та опряхте до едната минута повече продължение?! Докато гледахте как е направена козирката на "Лудогорец Арена", явно сте пропуснали да видите как Цветкович едва не откъсна крака на Натанаел. На подобен мач на любимия Ви клуб – Челси, съдията със сигурност щеше да вдигне червен картон. Моля, концентрирайте се върху вашите проблеми – игра, селекция и козирка. Съдиите са удобно оправдание! Оставете реферите на мира, както прави Лудогорец дори когато е ощетен".

"А за другия – изумява ме наглостта да си признава извършени от него престъпления, за които давността е отминала. Вълкът козината си мени, но нравът – НЕ. Вярва ли му някой, при положение че този човек е разследван за кражба на ДДС и акцизи?! Лудогорец спазва феърплея и е изряден във финансово отношение. Затова не се притесняваме от каквито и да е проверки. Господа, гледайте си вашите клубове! Не се оправдавайте и не търсете проблемите, където не съществуват!", написа Домусчиев.