Лудогорец продължава с опитите да си осигури услугите на вратаря на Астра Пламен Илиев и полузащитника на Ботев (Пловдив) Серкан Юсеин още за пролетния полусезон. Шампионите имат предварителни договори за привличането на двамата играчи, които влизат в сила през лятото, но клубът ще направи всичко възможно да разчита на тях в мачовете до края на този сезон.

"На този етап нямаме договорка с клубовете на играчите. През годините винаги сме имали добра комуникация с Ботев Пловдив. С румънските колеги също поддържаме официален контакт. Опитваме се още от зимата те да са наши играчи. Ако не успеем да се договорим, ще ги чакаме през лятото".

"Възможно е да има както изходящи, така и входящите трансфери. Лудогорец продава скъпо. На този етап нямаме официална оферта за Ренан, която си заслужава да бъде обсъждана детайлно", коментира спортният директор на Лудогорец Ангел Петричев преди заминаването на отбора за лагер в Турция..

Лудогорец ще се подготвя в Анталия до 3 февруари. Тимът ще изиграе шест контроли. Първият съперник е румънският Ботошани на 15 януари. На 18 януари Лудогорец играе с унгарския Хондед, а четири дни по-късно с първенеца на Румъния ЧФР Клуж. 

Останалите три проверки са срещу лидера в полското първенство Легия Гданск на 25 януари, срещу руския Ахмат на 1 февруари и срещу шампиона на Сърбия Цървена звезда на 2 февруари.