Вратарят на Лудогорец Ренан дос Сантос направи скандално интервю пред един от най-посещаваните спортни сайтове в Бразилия - globoesporte.com.br. Ренан директно обяви, че иска да напусне Лудогорец и мечтае да играе пред пълни трибуни в родината си. Вратарят също така заяви, че в България се играе грозен футбол, а Лудогорец няма фенове.

"Това, което не харесвам във футбола от Източна Европа, е техническото ниво. Говоря за България и страните около нея. Смея да кажа, че е леко грозен. Не е на много високо ниво. Залага се само на шутиране. Хубаво е, че има много бразилци в отбора на Лудогорец, което позволява да играем футбол повече по земя и имаме повече техническо качество".

"Сега виждам себе си извън Лудогорец, търсейки своето място някъде другаде. И не само защото не сме постигнали договорка за нов договор. Липсва ми Бразилия. Човешката топлина, феновете. Въпреки че нашият отбор е силен и няколко пъти става шампион, има много малко фенове. Липсва ми пълният стадион и песните на феновете, които не спират и за минута да ни подкрепят".

"Привързан съм много към Ботафого. Те ме създадоха като играч, но днес мога да заявя, че съм отворен да преговарям и с други отбори", коментира вратарят.