Халфът на Лудогорец Яцек Горалски може да осъществи престижен трансфер в турския гранд Галатасарай. Новината е на полския журналист Кжищоф Становски. Според него Горалски и неговия съотборник в националния отбор Тараз Романчук са попаднали в полезрението на треньора на “Чим Бом” Фатих Терим, пише "Меридиан мач".

Горалски има договор с Лудогорец за още 1,5 години и ако се стигне до трансфер, то той ще бъде за сума от порядъка на 3 милиона евро. С около милион по-евтин е Романчук, който в момента е част от Ягиелония. Любопитно е, че двамата са играли заедно в отбора на Бялисток, а сега може отново да станат съотборници в Галатасарай. В момента халфовете в турския гранд са Фернандо, Селджук Инан, Райън донк и Баду Ндиайе.

Евентуален трансфер на Горалски в Галатасарай няма да обърка особено сметките на треньора на Лудогорец Антони Здравков, който има изобилие от вътрешни халфове - Серкан Юсеин бе привлечен от Ботев (Пловдив), а там са още Светослав Дяков, Густаво Кампаняро, възстановеният Абел Анисе, Лукас Саша и Мей Махлангу.