Лудогорец - Левски, двубой от плейофите на Първа лига, стадион: "Лудогорец Арена", начало: 18:00 часа.

Групата на Лудогорец: Пламен Илиев, Антон Недялков, Козмин Моци, Сисиньо, Драгош Григоре, Абел Анисе, Яцек Горалски, Марселиньо, Адриан Попа, Джоди Лукоки, Якуб Шверчок

Групата на Левски: Михайлов, Кръстев, Нганиони, Горанов, Деян Иванов, Паулиньо, Мариани, Сейдахмет, Цветкович, Унтонджи, Миланов, Рейш, Костов, Райнов, Божинов, Ст. Иванов, Юруков, Мартин Д. Петков

Прогноза на Gol.bg:

Лудогорец завърши наравно 0:0 като гост на ЦСКА в предишният кръг и е все по-близо до нова титла в нашето първенство. Разградчани водят с три точки пред "червените".

Представянето на "зелените" последните седмици обаче никак не впечатлява. Очевидно е, че импулсът в играта им след назначаването на треньора Стойчо Стоев се изпари и тимът се завърна към познатата форма от началото на 2019 година.

Специалистът няма да може да разчита на капитана Светослав Дяков, който е наказан за един мач, а Вандерсон е с тежка травма и ще пропусне оставащите срещи на Лудогорец до края на сезона.

Левски пък победи Черно море с респектиращото 5:1 миналата седмица. Напоследък "сините" живнаха след назначението на треньора Георги Тодоров и във втори пореден кръг създадоха повече от десет голови положения. 

26-кратните шампиони се намират в серия от две поредни победи за първи път от началото на месец Март, когато спечели последователно срещу Локомотив Пловдив, ЦСКА и Славия. 

Единственият отсъстващ за Левски ще бъде Хали Тиам. Дефанзивният халф е с контузия и не попадна в групата за гостуването в Разград, където "сините" ще трябва доста да се постараят, ако искат да изместят ЦСКА от второто място и да се измъкнат от баражите за класиране за Лига Европа. 

Поредната треньорска смяна по никое време на "Герена" обаче има вероятност да повлияе на психиката на футболистите, след като стана ясно, че Петър Хубчев ще поеме отбора в началото на следващия сезон.

Прогноза: Лудогорец - Левски 2:2