Изявления на Стойчо Стоев и Александър Томаш след победното 4:2 за Лудогорец срещу Берое в Стара Загора:

Стойчо Стоев (треньор на Лудогорец):

"Двубоят беше изключително важен. След загубата от Ференцварош беше нормално да не бъдем в добро настроение. реагирахме добре и постигнахме заслужена победа.

Искахме да стоим добре и в двете фази на играта. Дадохме инициативата на Берое след двата ни гола.След почивката искахме да решим бързо двубоя и го направихме. Не искам да коментирам дузпата за Берое.

Имах едно на ум и за мача с исландците. Исках да видя състезателите с по-малък игрови опит с отбора. Определено някои футболисти дадоха сериозна заявка за място в отбора.

Жоржиньо се понрави с постоянното си движение и търсенето на топката. Стараеше се в двете фази. Харесвам го от много време и е ясно, че може да ни помогне. Не искам да коментирам Марселиньо. Решението да остане извън състава беше мое."

Александър Томаш (треньор на Берое):

"Бяхме по-добри през първата част. Футболът е игра на голове. Допуснахме ситуации от страх, които те не създадоха. Възползваха се от нашите грешки. Променихме малко нещата, опитвахме се повече да създаваме след двата им гола.

Видях, че индивидуалните качества на определени футболисти победиха отборните качества. Това не ми харесва. Четвъртият гол е до психологическото състояние в момента.

Искаме да се надиграваме, да доминираме и да притежаваме топката. Трябва да си направя изводите за себе си и това е начинът да се печели публиката. Вярвах, че можем да зарадваме хората с победа. Липсваха ни някои малки детайли. Сега е моментът да бъдем още по-сплотени."