Отбори като ТНС са до първия гол в тяхната врата. След това става по-лесно за нас, тъй като се отварят и оставят пространства. Ние имаме достатъчно добри играчи да ги използваме, заяви треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев на пресконференция преди мача от III предварителен кръг на Лига Европа срещу ТНС. Двубоят е утре от 20,30 ч. на "Лудогорец Арена". 

"Ще направя някои ротации в състава за мача с ТНС. Ще дам шанс на футболисти, които са взимали по-рядко участие в мачовете", призна Стоев. 

Той обаче е категоричен, че шампионите няма да подценят съперника: "В европейските мачове, ако не подходиш сериозно, може да страдаш. Щом ТНС е стигнал дотук, значи има своите достойнства. Не бих коментирал пред камерите кои са силните и слаби страни на съперника." 

"Не бързайте да отписвате никого. В момента всички са добре и ще бъдат на разположение", категоричен е треньорът на Лудогорец. 

"Най-доброто развитие е да вкараме 3-4 гола през първото полувреме и да решим всичко. За съжаление много често не се получава така във футбола. Фокусът е върху двубоя с уeлсците. После ще мислим за ЦСКА", допълни Стоев.