Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев запази типичното си хладнокръвие след успеха на разградчани над Дъ ню Сейнтс с 5:0. Специалистът сподели, че играчите и по-специално новите попълнения все още не са достигнали нивото, което желае. 

“Излязохме да си осигурим добър резултат преди реванша, защото ни предстоят тежки мачове и в България и го направихме. Дадохме възможност на футболисти, които са взимали по-малко участие, за да спестим умора на част от другите.

Все пак не можем да си позволим да подценим никого в Европа. Вкарвайки гол ние си улесняваме действията на терена, защото съперникът се отваря. На моменти бяхме и прекалено спокойни. Когато стигнеш до някакъв брой голове, е нормално да се отпуснеш малко.

Не е лесно да се запази концентрация при един добър резултат. Това ти дава едно спокойствие, което може да бъде наказано. Важно бе да не допуснем грешки в защита съответно, за да не вкарат те.

Второто полувреме беше доиграване. Да не избързваме да вдигаме Чибота. Има много качества момчето, но не трябва да се вдига в облаците. Постепенно ще развива качествата си.

Все още новите не са стигнали до нивото, което искаме. Те могат много повече. Срещу ЦСКА трябва да покажем добра игра и да преодолеем съпротивата на противника. Всеки мач е важен”, каза Стоев.