Треньорът на Лудогорец сподели след победата на разградчани над Дъ ню сейнтс (4:0), че успехът е дошъл твърде лесно.

"Моите уважения, към противника, опитваше се да бъде опонент, но класите са различни. Трябва да си го признаем. Общо взето с лекота спечелихме, нямахме кой знае какви затруднения.

При 2:0 имаше някакви положения за домакините, но то беше ясно. Като цяло имаше доста добри моменти, които ми харесаха. Всеки се стараеше спрямо задачите си на терена. Един мач, който го взехме с лекота.

Казах на играчите си, а и те си го знаят, всеки играч има честолюбие и трябва да си го защитава на терена. Трябва да защитават и имиджа на клуба. Не е от кой знае какво значение тази победа, но всеки голям клуб излиза с концентрацията да печели мачовете си.

Липсата на концентрация дойде, защото резултатът беше доста добър. В главата им може би беше и да спестят някакви усилия. Тогава правиш някакви непредизвикани грешки и така дойдоха положенията им.

Пробвах да видя как ще играем и с трима в центъра. В дадени моменти в бъдеще може би ще използвам тази схема. Самите футболисти трябва да я изпитат на терена, за да бъдат по -покойни, както те, така и ние треньорите. Марибор е предмостие за групите в Лига Европа. Трябва да направим всичко възможно, за да спе1челим тези два мача”, каза Стоев.