Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев остана доволен от успеха на тима му с 2:0 над Арда. Специалистът е на мнение, че отборът е контролирал ситуацията на терена през целия мач и се надява, че "орлите" са подготвени да играят успешно на всички фронтове.

Генчев обаче разкри, че един от основните футболисти на тима Антон Недялков е получил контузия, но все пак се надява, че тя не е тежка. 

"Много съм доволен от представянето, особено през първото полувреме. Контролът на мача беше в наша полза. Имаме достатъчно голям брой добри футболисти и идеята беше да влязат по-свежи състезатели".

"Нямаме притеснения, имаме достатъчен брой играчи. Ще видим дали има някакви по-сериозни травми и ще видим с кои играчи ще сме за Купата. Недялков получи контузия, но се надяваме да се възстанови максимално бързо".

"За мен най-важно е ние как ще играем, а не толкова съперникът. Трябва да има постоянство в състава и да се показва непрестанно желание. Имаме увереност, че можем да се справим и на трите фронта", каза Генчев.