Помощник-треньорът на Лудогорец Алекси Желязков застана пред журналистите на официална пресконференция преди утрешния мач от груповата фаза на Лига Европа срещу Еспаньол. Българският шампион гостува в Барселона днес от 22:00ч. 

"Първият мач го загубихме, без да отстъпваме в игрово отношение на отбора на Еспаньол. Имаше детайли, които решиха изхода на мача. Анализирахме изминалия мач и не правим трагедии от загубата".

"Подготвени сме да се противопоставим на Еспаньол и да вземем точка или три. Които и футболисти да излязат на терена от отбора на Еспаньол, стилът им на игра няма да бъде променен".

"Без значение е кой ще играе за Еспаньол. Успяхме да анализираме добре мача с Еспаньол. Видяхме добрите и лошите страни, които притежава отборът. Надяваме се да го приложим в мача. Всички футболисти са тук и са здрави. Имаме идея как ще започнем срещата, но няма как да спомена с кои хора".

"Еспаньол играят по много различен начин във вътрешното първенство и евротурнирите. В европейските турнири не показват колебливост и са доста убедителни във всички мачове. Утре ще видите дали Кешерю ще бъде в състава".

"Той е тук, възстановен е и се готви с всички за мача. Мачът утре е много различен от този, който играхме в България. Нашата крайна цел е излизане от групата".