Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев остана доволен от победата с 3:0 над Септември, която прати разградчани на 1/4-финалите за Купата на България.

"Искам да поздравя домакините Септември, защото днес се постараха да успеем да играем футбол на този терен. Ние успяхме да използваме шансовете си и да реализираме голове. Притеснявах се от подценяване, но такова нямаше и от първата минута играха на върха на възможностите си. За футболистите подобен цикъл от мачове не е нещо ново, но никога не е лесно да се пренастроиш от Лига Европа, през първенство до мач за купата в рамките на няколко дни".

Винаги е хубаво да вкараш рано срещу отбори, които поне на хартия трябва да са по-слаби от нас. Имахме достатъчно тежки двубои и нямахме нужда да си създаваме още трудности. Доволен съм от всички, които влязоха в игра днес. Септември се опита да играе по-атакуващо, дори в началото те диктуваха темпото на игра. Ние обаче искахме да използваме празните пространства и точно това се получи. Целта пред нас е да спечелим титлата, купата и да стигнем максимално далеч в Лига Европа", каза Генчев.