Мнения след мача от 19-ия кръг на efbet Лига между Лудогорец и Черно море, завършил 1:1. Станислав Генчев, старши треньор на Лудогорец: 

Не успяхме да отбележим един гол повече от противника, а футболът е игра на голове, макар да създадохме доста голови положения.

Сега коментирахме в съблекалнята, че отмененият гол в 90-ата минута е чист, но не трябва да се оправдаваме със съдиите. Противникът игра колкото може, отбранява се и ни вкара с единствената си ситуация. Като цяло доста отбори играят така с 5 човека отзад, трима централни.

Но въпреки това ние намерихме път към тяхната врата, но малко прибързвахме повече от обичайното въпреки класата ни. Имаше още две ситуации за Черно море в мача, но като цяло е изключително трудно да държиш противника през цялото време в тяхното наказателно поле.

Като наши грешки отчитам, че оставихме няколко пъти лесно да центрират. А за да ни вкарат гол, се стигна след поредица от наши грешки.

Не сме мислили за мача в четвъртък в турнира Лига Европа, защото днес това беше много важен мач за нас и трябваше да го спечелим. От утре започваме да мислим за Ференцварош. Надявам се, че ще бъдем по-активни и по-ефективни, защото без положения няма как да вкараш голове. Ще атакуваме в четвъртък. Нашият отбор не може да играе по друг начин, освен атакуващо.