Теодора Стефанова е българката, на която безпределно вярва не друг, а може би най-влиятелният човек в Италия. Естествено, става въпрос за бившия премиер на страната и бос на Милан – Силвио Берлускони. Един от най-титулуваните клубни президенти в света, направил „росонерите“ втори в историята със 7 триумфа на европейския връх, направи ред успешни ходове в политиката и най-великата игра благодарение на Теодора. Затова и тя се ползва със статута на лична гадателка на Силвио. Както го е правила и преди, така и за тази 2020-а година Стефанова бе любезна да сподели пророчествата си специално за читателите на „Меридиан Мач“.

"Нека започнем от централното събитие във футбола ни следващия месец февруари. А то е свързано с Италия. Това са 1/16-финалите между Лудогорец и Интер в Лига Европа. Виждам много ясно някои неща, които ще се случат на стадиона в Разград на 20 февруари. Ще има игра с ръка на играч на Интер в наказателното поле, бурни протести от страна на „орлите“. Поне два пъти ще се намесва ВАР – системата за видео наблюдение. Играта обаче ще е равностойна – ще върви гол за гол. Пред очите ми е нещо от рода на 1:1, 2:2. Единият отбор ще повежда, другият ще изравнява. Всички, които отидат на мач в Разград ще могат да видят Антонио Конте в стихията му на тъчлинията. Той също ще реагира свръхемоционално. Между другото с Конте сме приятели, познаваме се и с жена му. Той е особняк, но е много способен треньор. Именно негова смяна ще донесе триумфа на Интер в продължението на редовното време в Разград. Един от тези, които Конте вкара като резерви, ще затвори мача в полза на гостите. Резултатът може би ще е 3:2 или 4:3 за „нерадзурите“.

На реванша в Милано играта също ще е равностойна, като там може би Лудогорец ще успее да направи равен мач, но в крайна сметка Интер ще продължи на осминафиналите. Но в крайна сметка овациите ще са за Лудогорец. В Италия също оценяват работата на братята Кирил и Георги Домусчиеви с клуба - само комплименти за тях. Неслучайно отборът им прави така, че вече 9 години пластовете у нас няма как да бъдат разместени. Впрочем през тази 2020-а година в българския футбол ще се инвестира много за децата – така, както правят в Разград. Ще има положителни новини тенденции, ще се работи с мисъл за бъдещето.