И шампионът на МЛС Сиатъл Саундърс иска халфа на Лудогорец Яцек Горалски, разкрива агентът му пред полските медиите. Той признава, че казахстанският Кайрат Алмати е излязъл с оферта за полския национал, пише "Тема спорт". 

Както е известно, договорът на Горалски с разградчани е до 30 юни 2020 година и той вече е свободен да води преговори и да подписва предварителни споразумения. Офертата на Кайрат е за контракт, влизащ в сила от 1 юли 2020-а. 

Мениджърът на футболиста обаче споделя, че засега няма да се бърза, защото самият полузащитник още не е решил дали иска да остава в Лудогорец или не. Иначе вариант е и настоящият шампион на САЩ Сиатъл. Контакти има с два турски клуба - Сивасспор и Денизлиспор, както и с един от водещите тимове в Полша, чието име не се разкрива.

Наскоро Горалски претърпя операция на рамото. С нея той малко е ядосал ръководството на Лудогорец, тъй като си я е направил в родината по-рано от планираното, след евроквалификацията със Словения, когато вкара гол при 3:2, на 19 ноември.

Полякът е част от орлите от сезон 2017/18, като оттогава има 93 мача. С Дружина полска участва на световното първенство в Русия през 2018-а.