Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев взе отношение по събитията през последните дни в Левски. Той направи своя коментар в Нощта на шампионите, получавайки "Венец на победителя".

"Васил Божков го познавам добре и никога не ме е заплашвал. Ако има нещо, което г-н Найденов има да казва, да го каже в прокуратурата. Още преди 2 години, когато трябваше да има забрани в закона за хазарта аз бях против", сподели Домусчиев.

"На този етап не мога да си сменя мнението, но нека изчакаме да видим. Аз съм радетел всеки един клуб да има добри стопани и богати хора зад себе си. Подобни неща не са добри за футбола. Това, че някой е внесъл проектозакон нищо не значи. Не мисля, че има действия насочени срещу Левски."

"Помните, че още преди две години, когато трябваше да има забрани в закона за хазарта, то аз бях човекът, който бе против. Работодателската организация също остана в такава позиция, но нека чуем какви ще са дебатите по темата. Не мисля, че ще се отрази негативно това на играта. Сега това са само спекулации, но е нужен анализ."

"Знаете, че футболът е най-любимият и голям спорт и това ме мотивира. Още малко ни остава – само една трибуна и това ще е първият нов стадион, отговарящ на всички изисквания на УЕФА и съм горд, че сме го направили с наши средства след успехите, които постигнахме."

"С новия треньор, който е доказано име, целта е да надграждаме. Искаме да вървим нагоре и затова търсихме наставник със сериозна визитка, който е утвърден и с опит", добави Домусчиев.