Бранителят на Лудогорец Георги Терзиев коментира равенството със Слован Братислава.

„Важен мач. Това бе последен двубой от подготовката ни срещу добър отбор. Беше важно да влезем здраво, защото Слован игра така. Трябва да се настроим на такъв тип игра, защото така ще ни бъде по-лесно“, заяви Терзиев.

„Жалко, че не победихме. Имахме по-чисти положения от Слован Братислава. Играта, която показахме бе добра и дано задоволява треньорското ръководство. Головете ще ги вкарваме в официалните мачове.“

„Добре е ,че свършихме основната си работа. Контролите са, за да се видят някои неща. Има още малко време до официалните и според мен трябва да изчистваме дребни детайли. Има какво да се иска. Свършихме доста работа. Оттук нататък ще са дребни неща. Един месец бяхме в Турция и проведохме тежка подготовка. Когато дойдат официалните мачове трябва да покажем доброто си лице." 

Радостно е, че получавам игрово време. В есенния полусезон играх в последните мачове. В Лудогорец има 23-24 равностойни играчи. Няма твърди титуляри. Ще има ротации. Да сме здрави, ако селекционера Георги Дерменджиев прецени ще бъда щастлив да получа повиквателна."

"Мачовете в първенството са важни и целта ни е да станем шампиони. Няма да ни бъде лесно. Интер е голям отбор. Играли сме срещу по-големи клубове. Вървят силно в Серия "А". Престиж е да се изправим срещу тях. Надявам се да направим силни мачове“, завърши защитникът.