Вратарят на Лудогорец Пламен Илиев ще отсъства от терените 4 месеца. Както е известно, в събота (18 април) стражът претърпя спешна операция на скъсан ахилес.

Той е получил травмата, докато е тренирал у дома. От лекарския щаб на разградчани са реагирали своевременно и са изпратили Илиев на интервенция в София при д-р Тони Георгиев, пише Фокус. Операцията е минала успешно и сега на вратаря предстои възстановяване. Очаква се националът да е готов за игра през септември.

Медицинската комисия към БФС е била запозната със случая, който става по време на извънредното положение в страната. От там веднага са влезли в контакт с Илиев, който се чувствал добре, като са похвалили и бързата реакция на орлите.

Контузията на Пламен поставя друг вратар на Лудогорец - Ренан, в неясно положение. Очакваше се бразилецът да бъде освободен, след като Владислав Стоянов се завърна под рамката след близо тригодишно отсъствие.

Сега обаче ситуацията се променя и е възможно Ренан да остане. Всичко обаче зависи и от това кога ще се подновят мачовете у нас.