Лудогорец иска да привлече защитник на Ланс, пишат медиите във Франция. Разградчани дори вече са предложили оферта за 26-годишния централен бранител Александър Радованович. Сърбинът има договор с клуба от Лига 2 до 2022 година.

Той преминава в Ланс през 2018-а от Войводина Нови Сад. В родината си е играл още за Мачва Шабац, чийто юноша е, ОФК Белград и Спартак Суботица. 

Още през есента Раданович е наблюдаван от скаутското звено на Лудогорец. Цената му е около 1 милион евро, като разградчани се надяват, че ще могат да го привлекат за 750-800 хиляди евро.

Орлите търсят подсилване в сърцето на ариергарда. Опция е и централният защитник на Виктория Пилзен Якуб Брабец (27 г.). Той бе искан в началото на година, но тогава двата клуба не се разбраха за трансфера. Наскоро зелените са подновили интереса си към чешкия национал, който е добре познат на старши треньора Павел Върба, с когото са работили заедно в Пилзен.

Шампионите искат да освежат отбраната си. Козмин Моци вече е на 35 години, въпреки че има договор до лятото на 2021-а. Почти сигурно орлите ще се разделят с бразилеца Рафаел Форстър, който не попада в плановете на Върба. Другите две опции са Драгош Григоре и Георги Терзиев.

На няколко пъти левият бек Антон Недялков е преквалифицирван в сърцето на ариергарда. Павел Върба е бил категоричен, че защитата се нуждае от свежа кръв. Разградчани се оглеждат още за привличането на краен бранител, крило и плеймейкър.

Приоритет е взимането на флангови футболист, след като Лукоки напусна Лудогорец, а същото се очаква да направи и Вандерсон, който е с изтичащ договор през юни.