Треньорът на Лудогорец Павел Върба даде пресконференция преди подновяването на сезона в efbet Лига. Както е известно, шампионите стартират с гостуване на Левски този петък от 21:00 часа.

"Ситуацията в Левски си е ситуация в техния клуб. Ние се съсредоточаваме върху нашата игра. Всяка точка, която печелим, ни доближава до титлата. Не съм в кухнята на Левски и не знам как стоят нещата там. Ситуацията в Разград е добра. Футболистите чакат двубоите".

"Както ние, така и никой в Европа, не е изпадал в такава ситуация. Играчите достигат до нивото, на което трябва да бъдат. Ще видим в каква форма ще бъдем в следващите мачове. Ще опитаме да сме в оптимална форма до края на първенството".

"Винаги се гледа резултатът след мача, а не играта. Левски ни победи на дузпи и продължи напред. Нас ни раздели една дузпа. За нас това е още един дразнител - да излезем здраво в този мач и да си върнем на Левски за загубения мач за Купата. При отбори, които играят с 13-14 футболисти, ще има проблем, защото мачовете ще бъдат много начесто".

"Това, че ще има фенове на стадиона, е прекрасна новина за нас. Футбол без фенове не е футбол. Една евентуална победа над Левски в София може да ни приближи към титлата, но не означава, че сме станали шампиони. Имаме достатъчно футболисти в отбора. Всеки един заслужава да бъде на терена. В момента разчитаме на тези, които имаме в наличност. До края на сезона ще разчитаме на тях".