Пирин (Благоевград) е на път да осъществи поредния си силен трансфер това лято. "Орлетата" са се разбрали с бившия национал Станислав Манолев, пише "Тема спорт".

Очаква се в следващите дни той да подпише с благоевградчани. Договорът на десния бек с Лудогорец изтича и няма да бъде подновен. В двата мача от рестарта на футбола у нас - С Левски и Арда (Кърджали), Манолев не попадна в групата на разградчани, което подсказва, че той вече е приключил с клуба. 

34-годишният десен бек е родом от Благоевград, като носи екипа на Пирин на два пъти (2002/04 и 2006). Има 38 мача и 2 гола за "зелените", които го трансферираха в Литекс. Има 51 двубоя и 5 попадения за националния отбор. У нас рита още и за ЦСКА.

"Чакам го в Пирин", каза в сряда на старта на подготовката друго ново попълнение на "орлетата" - Николай Бодуров. Освен него благоевградчани привлякоха още Александър Дюлгеров, Антон Карачанаков, Стилиян Николов, Спас Георгиев, Джон Айна, Преслав Йорданов и вратаря Петър Петров. Вчера беше представен и деветото ново попълнение - халфът Красимир Станоев, който идва от Етър.