Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев остана много доволен от деветата поредна титла на България, която стана факт след победата с 2:1 над Берое в Разград.

Той заяви, че голямата цел за новия сезон е трето влизане в групите на Шампионска лига. Припомняме, че квалификациите започват от 8 август и до плейофите ще се играят в един мач заради сгъстения цикъл от пандемията от коронавирус. 

"Емоциите са както всеки път като станем шампиони, нормално е, да има едно чувство на удовлетворение от добре свършената работа. Зад титлата стои и много труд. Падат рекорди след рекорди, изравнихме рекорда на ЦСКА за 9 поредни титли. Зад всяка титла стои упорит труд", започна той.

"Много са факторите са титлата, новите попълнения помогнаха на отбора, освежиха го, показаха, че не случайно са в Лудогорец, това са млади момчета с много голям потенциал, сега трябва да подготвим отбора за евротурнирите, това е много труден ребус за решаване, надявам се да го решим", добави той.

"Трудно ще е, ще зависи и от късмета, отборът е граден с години, надявам се, че ще се подготвят добре и само напред. Атака на Шампионска лига и нашите цели са постоянни, за нас първото място винаги е най-голямата цел в България и Шампионска лига в Европа", каза още Петричев.

"Дано това, което сме набелязали като план, се сбъдне", каза още изпълнителният директор на Лудогорец.