Марселиньо сяда на заключителни преговори с ръководството на Лудогорец. На тях ще се реши дали звездата на тима ще поднови изтичащия си контракт. Той е обвързан с "орлите" до края на месеца. Тоест утрешното домакинство на Локомотив (Пловдив) може да е последният му двубой за разградчани.

След победата с 2:1 над Берое, която гарантира деветата поредна титла на тима, Марселиньо заяви: "Все още не е решено дали ще остана в Лудогорец през следващия сезон. Имам да изиграя още един мач. Няколко пъти сме говорили с рководството на клуба, включително през последната седмица, но нищо не е конкретно".

"Тема Спорт" се свърза с мениджъра на играча Джери Перейра. Импресариото заяви, че е посъветвал плеймейкъра да продължи контракта си.

"Марселиньо сам води преговорите, след толкова време в клуба той няма нужда от това друг човек да го представлява пред ръководството. Той обаче трябва да оцени дългогодишното полезно партньорство. Марселиньо даде много на клуба, но също получи много. Той е на 35 години и е нормално да си намали заплатата. Мисля, че в тази ситуация всеки трябва да отстъпи. Така е в целия свят заради тази пандемия. Марселиньо е умен. Ще направи голяма грешка, ако реши да си тръгне. На неговата възраст няма да намери по-добро място от Лудогорец. Посъветвах го да остане", заяви Джери Перейра.