Спортният директор на Лудогорец Георги Караманджуков разкри, че клубът може да купи Бърнард Текпетей още догодина. Както е известно, разградчани подписаха договор с Текпетей за две години под наем, като още през следващия сезон ще имат възможността да откупят правата на играча.

"Не всеки ден нашият клуб, а и всички други клубове в България, се случва да представяме футболисти, които са играли във Втора и Първа Бундеслига. Искам да благодаря за професионалното отношение от ръководството на Шалке, за да се стигне до този трансфер", заяви Караманджуков.

"Договорът е наем за две години с фиксирана опция за откупуване, която футболен клуб Лудогорец има право да я активира още следващата година. Поздравявам Бърнард с добре дошъл в България и Лудогорец".

"Пожелавам му да покаже качествата си и да помогне на Лудогорец за постигането на високите ни цели. Той е прекалено млад и вярвам, че пред него са годините, в които ще играе голям футбол. Надявам се, че Лудогорец ще бъде стъпало за неговата кариера", заяви Караманджуков.