Треньорът на Лудогорец Павел Върба очаквано не беше доволен след мача за Суперкупата на България, загубен с 0:1 от Локомотив Пловдив.

"Ние успяхме да изиграем мача както искахме в игрови план, за загубата допринесе и червеният картон, останахме и с 10 души, след което съперникът ни реализира гол при една от ситуациите.

Голяма недисциплинираност в този момент, но имаше и провокация от играча на Локомотив, имаше едно бутане, но съдията прецени, че трябва да даде червен картон.

Този резултат е доста поучителен от днес, ако играем така както днес, ще имаме проблеми и с Ботев Враца, имаме доста неща да променяме особено във фаза атака, играчите, които днес бяха във фаза атака, освен Каули, не успяваха да се справят с това, което се искаше от тях, трябва да работим още.

Ще обявим още два трансфера до края на седмицата, което ще ни даде опции в атака. Сантана днес му беше първи мач след дълга пауза, намерихме необходимия ни централен нападател, този който търсихме. За испанския играч, който искаме да привлечем чакаме да дойде и да вдигне класата на отбора.

Ще направим всичко възможно да влезем в мачовете, които ни предстоят добре подготвени", сподели Павел Върба.