Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев направи интересен коментар за бъдещето на разградчани. Петричев сподели и вижданията си за предстоящия мач на "зелените" в Шампионска лига срещу Будучност. Двубоят е утре от 21:00 часа в Подгорица.

"Всяко начало е трудно. Никога не сме провеждали подготовка по този начин. Доста проблеми ни се струпаха на главата, но вярвам в силите на треньорския щаб и футболистите и ще се завърнем с победа. Имаме високи цели и трябва да ги постигаме".

"Прекалено рано е да кажем дали Лудогорец напипва своя ритъм. Все още не сме достигнали нивото, което феновете искат да виждат. В отбора се случват доста процеси. Отсъстват важни футболисти, за сметка на това има много нови момчета. Това е труден период, но той беше неизбежен".

"Реформата на всички нива в Лудогорец продължава с пълна пара. Не може да става въпрос за подценяване срещу Будуност. Те са отбор с традиции в евротурнирите".

"Очаква ни корав съперник, който е готов на всичко. Играе се един мач и в него всичко може да се случи. Оптимист съм, че момчетата са концентрирани и готови за битка", заяви Петричев.