Треньорът на Лудогорец Павел Върба даде официалната си пресконференция преди срещата с Мидтиланд от квалификациите на Шампионската лига.

“В квалификациите за Шампионската лига няма как да си избираме съперници. Винаги отборите са трудни, тежки. Това са шампиони. Знаем, че съперникът е тежък. Техният минус е, че досега са играли само контролни срещи. Но това са професионалисти, знаят какво да правят".

"Гледах доста техни мачове и това е един много класен отбор. Предимство е, че играем вкъщи, но не е добре, че няма публика. Аз и Лудогорец сме участвали в групите на Шампионската лига. Ще се радвам да преживеем това отново”, заяви Върба.

“Продължавам да твърдя, че в България има 3-4 отбора на добро европейско ниво. Датският отбор е тежък съперник, но българските отбори имат качества и това ще се види скоро. Мислим за Мидтиланд".

"Всички знаем, че играем един мач, което малко усложнява нещата. Както ние, така и противникът ще бъдем подсигурени в защита. Но от друга страна ние и съперникт ще се опитаме да принудим другия да направи грешка и да я накажем. Мачът ще е доста интересен”, прогнозира Павел Върба.