Помощник треньорът на Лудогорец Станислав Генчев заяви след равенството с ЦСКА (2:2), че тази година "армейците" ще бъдат сериозен конкурент на разградчани за титлата.

"Мисля, че от днешния мач най-доволни останаха зрителите. Видяха 4 гола и много положения пред двете врати. През първото полувреме водихме в резултата и играта. През второто ЦСКА много ни превъзхождаше.

Първият гол беше допуснат след много груба наша грешка. Това даде допълнителен импулс на отбора на ЦСКА. ЦСКА показва израстване. Лошото е, че в отделни моменти не успяхме да се противопоставим по необходимия начин.

Марин влезе от скамейката и успя да отбележи гол. Почти всички ситуации ги създаде Ману. Футболисти, които влязоха от скамейката. Тази година ЦСКА ще ни бъде доста сериозен конкурент за титлата. Берое има изключително сериозен треньор. Имат сериозно израстване от миналия шампионат.

Очаква ни тежък двубой. Липсата на Павел Върба се усеща. Това влияе негативно. Доколкото успяхме, внесохме в отбора това, което той иска. Знаем, че състоянието му се подобрява и се надяваме още следващата седмица да е с нас", каза Генчев.