Новият треньор на Лудогорец Станислав Генчев бе видимо доволен от победното 3:1 над Монтана. Младият специалист обяви, че контузията на Ихиньо Марин е тежка и той ще отсъства дълго от терените.

"Допуснахме ранен гол, но закономерно обърнахме резултата и можехме да победим с повече голове. Винаги можеш да получиш гол. По-важна беше реакцията ни след това. Имаше насъбрало се напрежение в отбора. Беше важно да спечелим трите точки".

"Не сме имали кой знае колко време за подготовка. Някои неща се получиха, някои не. Трябва да оправим някои неща, защото в Европа всичко се наказва, а нашата цел е да се представим добре".

"Не мога да кажа каква е травмата на Марин, но докторът ми каза, че е сериозна и ще отсъства доста време. Това е изключително голяма загуба за нас. Не сме водили разговори за бъдещето ми".

"Програмата ни е доста тежка. Имаме по два мача в седмицата. ЛАСК е доста силен отбор, който играе агресивно. Изключително сериозен отбор, но и той има слаби страни. Ще се опитаме да се възползваме от слабите страни", заяви Генчев.