Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира предстоящия мач от груповата фаза на Лига Европа срещу ЛАСК Линц. Той бе категоричен, че родния шампион разполага с много добри футболисти, които могат да играят успешно на толкова високо ниво.

Петричев също така говори и за назначението на нов треньор след уволнението на Павел Върба, като обясни, че за момента по-важно е представянето на Лудогорец утре.

"Очаквам да направим добър мач срещу ЛАСК. Ако се поздравим с победа ще е най-добре. Доказали сме през годините, че в трудни ситуации намираме себе си и показваме добра игра. Дано и сега да стане така. Всичко зависи от момчетата на терена. Ако изпълнят указанията на треньорския щаб би трябвало да се получи добър мач. Без съмнение Лудогорец разполага с добри футболисти, които могат да играят на това ниво успешно. Надявам се всичко да бъде наред".

"На този етап няма нищо около новия треньор. В момента по-важно е представянето в мача с ЛАСК, а не дали се преговаря с нов треньор. Всички сме концентрирани върху срещата, тъй като загубихме първия двубой. Не мога да кажа дали сме фаворит в мача. Шансовете са 50 на 50", каза той преди заминаването за Австрия.