Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев беше видимо разочарован след второто поредно поражение на тима в груповата фаза на Лига Европа. Родният първенец загуби с 3:4 от ЛАСК в Линц и остава последен в потока, а след седмица приемат Тотнъм в Разград.

„Винаги е трудно да се говори след загуба. Мачът се разви много лошо за нас, получихме два бързи гола, въпреки че през първото полувреме играта не отговаряше на резултата, който се получи на терена“, започна Генчев.

„След като ни вкараха четвъртия гол, може би противникът се поотпусна малко, успяхме да се върнем в мача и накрая можеше и да изравним. Като цяло този мач не е от добрите за нашия отбор."

"Върнахме бързо гол, имахме още няколко опасни контраатаки, които не успяхме да доразвием добре. В момент, в който нашият отбор беше в подем, пак наша елементарна грешка доведе до трети гол в нашата врата и това даде голямо предимство на противника."

"До последно ние, ЛАСК и Антверпен ще се борим за второто място. Нека мине мачът с Левски и след това ще мислим за Тотнъм. Гледали сме, разузнавали сме, направили сме анализ, но в неделя имаме друг мач, който е по-важен на този етап", добави Генчев.