Лудогорец – Тотнъм, мач от група "J" на Лига Европа, ст.: "Хювефарма Арена", начало: 19.55 часа наше време

Вероятни състави:

Лудогорец: Илиев, Вердон, Терзиев, Недялков, Сисиньо, Сантана, Анисе, Янков, Десподов, Каули, Кешеру
Треньор: Станислав Генчев

Тотнъм: Лорис, Санчес, Алдервайрелд, Дохърти, Дейвис, Уингс, Хойберг, Ло Селсо, Бергвайн, Бейл, Кейн
Мениджър: Жозе Моуриньо

Прогноза на Gol.bg:

След първите два кръга в груповата фаза Лудогорец още е с нулев актив, след като загуби с 1:2 от Антверпен у дома и с 3:4 при гостуването си на ЛАСК Линц. Това поставя разградчани в много трудна ситуация и прави победата срещу Тотнъм задължителна. Но и "шпорите" се нуждаят от успех, след като в миналия кръг изненадващо паднаха в Белгия с 0:1.

През лятото лондончани вече играха в България и спечелиха много трудно с 2:1 над Локомотив Пловдив в квалификациите. Победата дойде след обрат в последните минути на сблъсъка и определено ще служи като сигнална лампичка за Жозе Моуриньо тази вечер. Нещо повече, Специалния заяви, че Тотнъм няма да подцени мача и сравни Лудогорец с Байерн Мюнхен и ПСЖ. "9 поредни титли, това го могат само тези три отбора", заяви португалецът. 

Разградчани имат четири мача срещу отбори от Висшата лига, в които не пазят добри спомени – 2:3 от Арсенал в София, въпреки че поведоха с 2:0, 0:6 в Лондон, и сблъсъците с Ливърпул – 2:2 у нас и 1:2 на "Анфийлд". Сега за първи път Лудогорец ще приеме англичани на своя стадион, след като до момента и двете домакинства се състояха на "Васил Левски", защото мачовете бяха от груповата фаза на Шампионска лига.

Аут за Лудогорец тази вечер са Григоре, Марин и Вандерсон, а Станислав Генчев ще заложи на Кешеру в предни позиции, в отсъствието на испанеца. В състава на лондонските гости също има кадрови проблеми и аут за днешната среща са контузените Орие, Регилон и Ламела.

Нашата прогноза е, че двата отбора ще си спретнат истинско голово шоу, но по-голямата класа на Тотнъм ще си каже думата.

Прогноза: Лудогорец – Тотнъм 2:4