Галерия

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо смята, че лондончани са спечелили заслужено при гостуването си на Лудогорец в Лига Европа. Англичаните постигнаха успеха с 3:1 в Разград в среща от третия кръг в група "J" на надпреварата тази вечер.

"Започнахме амбицирано, по съвсем различен начин в сравнение с предишното ни гостуване в Антверп (б.а. 0:1). Опитахме да решим рано мача. Ударихме греда, вкарахме два гола и пропуснахме още няколко ситуации. През първото полувреме тотално доминирахме и не мога да си спомня нито една добра ситуация за съперника. Но при 2:0 нищо не беше решено.

През второто полувреме имаше леко отпускане, но реакцията ни след гола за Лудогорец беше подобаваща. Бързо върнахме преднината от две попадения и това до голяма степен предреши нещата.

Целта ни беше да вземем трите точки и изпълнихме задачата си доста убедително. Но аз не се задоволявам с малкото. Има и някои неща, от които не съм доволен в този мач. Винаги очаквам максимума и изисквам, без значение кой е на терена. Все пак говорим за топ играчи, футболисти на Тотнъм от Висшата лига. Всички, които играят по-малко, трябва да се възползват от всяка възможност, от всяка минута, за да се докажат", допълни Моуриньо, цитиран от БНР.