Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев бе изключително разочарован след загубата с 1:3 в Разград от ЛАСК Линц. “Орлите” напуснаха Лига Европа след шестата си поредна загуба в Група J.

“Разочаровани сме, че завършваме по такъв начин. Не сме спечелили нито една точка, което не отговаря на амбициите на клуба. Изиграхме изключително слабо първо полувреме. Второто започна добре за нас, вкарахме гол, но много бързо рухнахме след изравнителния гол. Дадохме им инициативата и до края на мача не можахме да намерим себе си.

Сега е трудно да кажем какъв трябва да бъде анализът. При положение, че от 6 мача не сме спечелили точка, трябва да работим върху всички аспекти от играта ни. След края на сезона ще стане ясно моето бъдеще. За момента съм временен наставник.

Имаме да изиграем три мача до края на годината и е изключително важно за нас да ги спечелим. След това ще направим по-сериозен анализ на представянето ни през сезона. Отговорността за представянето ни е на всички. Съжаляваме за представянето ни през цялата година, защото можем много повече”, каза Генчев.