Членът на Изпълкома на БФС - Кирил Домусчиев, заяви, че договорът за ВАР ще бъде подписан до няколко дни. Системата ще влезе в употреба в efbet Лига за плейофите.

"Нямам коментар за шефа на съдиите. Бе гласувано единодушно. Дано се развива и българското съдийство. Аз бях инициатор и заедно с Атанас Фурнаджиев бутахме да се одобри договора за ВАР и той ще бъде подписан до няколко дни. Обучението върви, оборудването и подготовката ще бъдат налице. Направихме нещо добро за развитието на българския футбол и съдийство. Дано има по малко неща за писане относно фатални съдийски грешки. С тази пандемия няма дата за конгреса. Спорове има, имаше доста хора, но е нормално. Това са мъдри хора. От спора се стига до решения", каза босът на Лудогорец.

Домусчиев коментира и новия национален селекционер - Ясен Петров. "Надявам се, след като сме го избрали, да има резултати и по-добра игра. Да с надяваме, че ще се справи. Колегите, които са правили избора, считат, че това е най-подходящият треньор. Не го познавам лично, но отзивите са добри", добави той.