Колумбийският нападател на Беленензес Матео Касиера, който е получил оферти от ЦСКА, Лудогорец и полския Гурник (Забже), до часове трябва да вземе решение къде да продължи кариерата си.

За подписа на 23-годишния бивш играч на Аякс и Грьонинген се оформи троен възел, а "сините" от Лисабон са му поставили цена от 300 000 евро. В Португалия разкриха, че в Беленензес вече са получили три оферти на тази стойност - от "армейците", разградчани и тима от Забже.

От Гурник обаче предлагат същата заплата на Касиера, както в настоящия му отбор, докато Лудогорец е готов да плаща много повече. ЦСКА няма намерение да се надцаква за подписа на нападателя, защото има и друг вариант за ново попълнение на върха на атаката.

Интересно е, че и трите предложения към тарана включват контракт с продължителност три години и половина. Колумбиецът е представляван от мениджърска агенция ProEleven, чрез която ЦСКА е осъществил доста сделки през последните години, пише "Тема спорт". Очаква се днес Касиера заедно с агента му Карлос Гонсалвес да преценят коя оферта да приемат. До края на седмицата пък Матео Касиера трябва да се присъедини към новия си отбор.