Феноменалният гол, който Месут Йозил вкара с екипа на Арсенал срещу Лудогорец през 2016 г., вдъхнови марката Hide & Jack да създаде маратонки. Венецианската фирма и M10 на бившия германски национал имат благотворително партньорство, като това е вторият модел обувки, който е създаден.

Първият се казва „Клетката“, а новият - „Магьосникът“. Както вече стана дума, той е вдъхновен от майсторското попадение на Йозил, сега играч на Фенербахче, във вратата на Милан Борян на „Васил Левски“. 

„С несравнимо действие той дриблира през защитниците, елиминира вратаря и завърши, вкарвайки един от най-зрелищните голове в историята Шампионската лига. Истинска магия!“, промотират новите обувки от Hide & Jack. 

 

Маратонката е представена в специална опаковка, която съдържа код със специално съобщение от Месут Йозил за феновете, които купуват маратонките, пише "Монитор".

„За нас е чест да посветим обувките на един от най-добрите голове, отбелязани някога в Шампионската лига. Особено защото беше вкаран от един от най-добрите „десетки“ някога!“, коментираха Алберто и Никола Франчески, основатели на Hide & Jack.